Nézd meg a termékez webshopunkban

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

Apex Predator Face

A karcsú és áramló vonalak elölről hátrafelé haladnak. Jellemzőek az áramvonalas felületek. Az éles karosszériavonalakat káprázatos narancssárga és piros acélkeretek burkolják. Elegánsak és mégis agresszívek. A kombináció és a folytonosság azt hozza létre, amit mi ellenőrzött feszültségnek nevezünk..

Image

Erőteljes motor

Hihetetlenül erős motor

A 105 lóerővel a Fugleman 1000 köbcentiméteres motorja rendkívül versenyképes az 1000-es UTV-k között, és a 93,5 Nm-es alacsony fordulatszámú nyomatéknak köszönhetően kiváló alacsony fordulatszámú teljesítményjellemzőkkel rendelkezik. A teljes gázadás gyors és izgalmas gyorsulást eredményez, és felébreszti a motoros szellemet.

 

 

olajhűtéses dugattyú

Kettős olajoszlopos dugattyús hűtőrendszer

A kettős olajoszlopos dugattyúhűtő rendszer alkalmazásával az 1000 köbcentiméteres motorunk a legnehezebb vezetési körülmények között sem hevül túl, és hosszú távú mechanikai tartósságot biztosít.

Kettős hűtés a SEGWAY UTV-kben

Víz és olaj hőcserélő hűtőrendszer

A víz- és olajhőcserélős hűtőrendszer javítja a teljesítmény megbízhatóságát kemény terepviszonyok között.

A jövő már megérkezett

A Snarler szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A " Segway Powersports " alkalmazás lehetővé teszi a gép távvezérlését, elindítását és beállítását. Ezzel az alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek még kellemesebbé teszik az utazást a Snarlerrel.

app android

app ios

android ios

 

okos telefonok

Az AirLock - a Snarler quadot mobiltelefonjával elindíthatja Bluetooth-on keresztül. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Az okostelefonnal beállíthatja a szervokormány hatékonyságát vagy sebességkorlátozását. Testreszabhatja a Snarler quadot pontosan az Ön igényeinek megfelelően,  hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - lépjen kapcsolatba barátaival. Az offline térképek, a vezeték nélküli helymeghatározás és a vezeték nélküli telefonálás segítenek aktívan élvezni a megosztott túrákat.

Valós idejű adatok - Járműadatok, a céltól való távolság, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrekordok és még sok más, mind a mobilján.

 

Első differenciálzár

A Fugleman spirálszögű, állandó első hajtótengellyel rendelkezik, míg az első tengely differenciálműve lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást a 2 és 4 kerék meghajtás között. Az első tengely differenciálzár mozgás közben manuálisan is kapcsolható, ami nagyban javítja a terepjáró teljesítményt.

Image
Image

Állítható hidraulikus felfüggesztés

Az első független kettős A-karos felfüggesztés rugóútja 280 mm, a hátsó felfüggesztés rugóútja pedig 270 mm. A hasmagasság 320 mm. A legdurvább terepen is sima vezetést biztosít.

 

Könnyű HC acélváz

A nagy szilárdságú króm-molibdén acélváz előnye, hogy könnyű és nagyfokú merevséggel rendelkezik. Erős, robusztus és könnyű vázunk erős biztonságérzetet és precíz vezetési érzetet biztosít.

Könnyű acélváz

 

Image

Sokoldalúság

Az UTV Fugleman nagy befogadóképességű terét optimalizálták, és egy új, ferde rakodódobozt használnak a rakodási műveletek megkönnyítésére. A raktérdoboz hidraulikus segédmechanizmussal és robusztus reteszrendszerrel van felszerelve. A rakomány elérheti a 450 kg-ot. A vontatott tömeg alapesetben legfeljebb 650 kg. A Fugleman bármikor készenlétben áll!

Smart EPS - Kirobbanó szenvedély

Az EPS menet közben három beállítás közül választható. Az APP-n keresztül választható Comfort, Standard és Sport beállítások segítségével a vezetés testre szabható a különböző vezetőkhöz, terep- és útviszonyokhoz.

Image

Független felfüggesztés

A Segway Fugleman UTV független összkerék-felfüggesztéssel van felszerelve, dupla A-karral. Ennek köszönhetően könnyedén boldogul mindenféle terepen, így minden egyes túrája nemcsak biztonságos és kényelmes, hanem szórakoztató is.

fuggetlen felfuggesztes

magas kenyelem

Magasfokú kényelem

Mindent megtettünk a vezetési kényelem maximalizálása érdekében. A kormánykerék állítható, a vezetőülés előre vagy hátra mozgatható. A középső háttámla lehajtható, hogy még funkcionálisabb lehetőségeket nyújtson.
További fűtés választható.

szervo

Szervókormány

A szervokormány teljesen automatikusan működik, három módban. A hatékonyságot maga állíthatja be az utazás sebességétől vagy attól függően, hogy be van-e kapcsolva az első diferenciál zár. Ezenkívül a mobil alkalmazáson keresztül az első két módot egyedileg állíthatja be vezetési stílusához, különböző terepekhez és körülményekhez.

bedlock kerekek

Beadlock kerekek

Az erős és könnyű alumínium felnik szinte műalkotások. A Beadlock rendszer megakadályozza, hogy az abroncs lecsússzon a felniről, ha extrém körülmények között vezet.

45 l tank

45 literes tank

Egy 45 literes üzemanyag tartály nagyon nagy. Ha ehhez hozzáadjuk a hibrid meghajtás alacsony fogyasztását, akkor az UTV-k között az egyik legnagyobb hatótávolság érhető el. A Fugleman UT6 H - a való világ számára készült.

 

SZÍNEK

Image

Szürke/Fekete

Image

Fehér/piros

Image

Fekete/Zöld

Image

Műszaki adatok

Motor
Meghajtás típusa: négyütemű kéthengeres DOHC
Hengerűrtartalom: 1000 ccm
Teljesítmény: 107 LE
Nyomaték: 98 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyúk
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper