Nézd meg a termékez webshopunkban

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

TÁGAS KABIN

Az utastérben 6 kényelmes ülés található, rengeteg hellyel a ki- és beszálláshoz, valamint sok tárolóhelyet. A legénység biztonságát masszív védőketrec és strapabíró oldalhálók biztosítják.

Image
Image

KISZERELHETŐ TÁROLÓDOBOZOK AZ ÜLÉS ALATT

Az első és a hátsó ülések alatti praktikus tárolódobozok összkapacitása közel 40 liter. Ráadásul ezek a dobozok könnyen eltávolíthatók, így bárhová magaddal viheted őket, ahol szükséged van rájuk.

 

 

 

TELJESÍTMÉNY: 105 LE

Az UT10 Crew E-t egy erőteljes, folyadékhűtéses, 1000 köbcentis DOHC kéthengeres motor hajtja . A 105 lóerős Fugleman Crew E készen áll a legigényesebb feladatok elvégzésére is.

 

 

 

Image

olajhűtéses dugattyú

Olajhűtéses dugattyúk

Két fúvóka olajsugarat permetez alulról mindkét dugattyú aljára, hatékonyan hűtve azokat. Az eredmény a motor nagy megbízhatósága és hatékonysága.

Kettős hűtés a SEGWAY UTV-kben

Kettős hűtés

A külön víz- és olajhűtőkkel ellátott kettős hűtésnek köszönhetően a motor extrém hőmérséklet-ingadozások mellett is mindig optimális körülmények között működik.

A jövő már ma

A Fugleman Crew X szó szerint forradalmian új kapcsolódási lehetőséget kínál. A Segway Powersports alkalmazás lehetővé teszi a gép távolról történő aktiválását és deaktiválását, az alkalmazáson keresztül különféle funkciókat használhat, amelyek még élvezetesebbé teszik a Fugleman vezetését.

app android

app ios

android ios

 

okos telefonok

AirLock – A Fuglemant távolról aktiválhatja vagy deaktiválhatja mobiltelefonjával.

Egyéni beállítások – Az okostelefon segítségével beállíthatja a szervokormány hatékonyságát vagy a sebességkorlátozást. Szabja testre a Fugleman-t pontosan az igényeinek megfelelően, és élvezze még jobban az utazást!

Automatikus segélyhívás – Mentse el a névjegyet vészhelyzet esetén, és súlyos baleset vagy borulás esetén az alkalmazás automatikusan küld egy koordinátákat tartalmazó SMS-t a megadott telefonra.

Maradjon kapcsolatban – Lépjen kapcsolatba barátaival! Az offline térképek, a vezeték nélküli lokalizáció és a vezeték nélküli hívások segítségével aktívan élvezheti a közös utazásokat.

Valós idejű információk – Járműadatok, úticél távolsága, pillanatnyi nyomaték és teljesítmény, szervokormány-beállítások, napi futásteljesítmény, sebességrekordok és még sok más – mindezt most a mobilodon.

 

 

Két differenciálzár

A választható 2WD/4WD üzemmódokkal, külön első és hátsó differenciálzárral, egyetlen gombnyomással maximalizálhatja az elérhető négykerék-vonóerőt.

Image
Image

Független felfüggesztés

A dupla lengőkaros független felfüggesztés elöl és hátul 243 mm-es, hátul 269 mm-es lökettel rendelkezik. A nagy, 320 mm-es hasmagasságnak köszönhetően a Fugleman Crew E könnyen megbirkózik a nehéz terepen.

billeno plato

Nagy billenő plató

A megalkuvás nélkül professzionális munkára kifejlesztett Fugleman Crew kemény munkához szokott. A nagy, 450 kg-os teherbírású összecsukható test és négy rögzítési pont megkönnyíti munkáját.

Könnyű acélváz

Változtatható szervokormány

A változtatható szervokormány megkönnyíti a kormányzást, és javítja a gép irányíthatóságát a menetsebességtől és az első reteszeléstől függően. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi mindhárom mód hatékonyságának egyszerű beállítását.

magas kenyelem

Magasfokú kényelem

Mindent megtettünk a maximális kényelem érdekében. A kormánykerék állítható, a vezetőülés előre-hátra mozgatható, a középső háttámla pedig lehajtható a még több funkcionális lehetőségért. Nem feledkeztünk meg a praktikus italtartókról sem.

szervo

45 litres tank

45 literes nagy tank. Nagyon nagy. Egy ilyen utánpótlással tovább lehet jutni, tovább lehet dolgozni anélkül, hogy állandóan a tankolás miatt kellene aggódnia. Segway Fugleman Crew X: a való világ számára készült.

Műszaki adatok

Motor
Meghajtás típusa: négyütemű, kéthengeres DOHC
Hengerűrtartalom: 1000 ccm
Teljesítmény: 105 LE
Nyomaték: 93,5 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyúk
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper