Nézd meg a termékez webshopunkban

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem
Image

Apex Predator Face

Szúrós tekintetével, hegyes füleivel, görbe ajkával és vakító fogaival a Villain megjelenése félelmetes. Az agresszív vonásokat, aprólékos odafigyelés egészíti ki. Ez tesz minket a csúcsragadozóvá.

A támadóállás

Az ugrást a hegyes vállak, a behúzott orr és az ívelt hát képviseli. Ez az oldalprofilból a legszembetűnőbb és egy támadásra készülő vadállatra emlékeztet.

Image
Image

Maximális komfort - Egyszerű és gyönyörű dizájn

Állítható magasságú kormánykerék, állítható sportanatómiai ülések, négypontos övek, tiszta, jól áttekinthető nagy méretű digitális műszer - mindent megtettünk annak érdekében, hogy a Villaina a vezető ellenőrzése és irányítása alatt maradjon.
Az egyszerű, de gyönyörű belső kialakítás esztétikai élményt is nyújt.

Optimális hajtáslánc-technikai kialakítás

Az 1000 köbcentiméteres motor fejlett üzemanyag-befecskendező és gyújtásrendszerrel rendelkezik, valamint egy gondosan optimalizált, hosszú időtartamú, nagy emelésű vezérműtengelynek köszönhetően kiváló alkalmazkodóképességet biztosít a magas és alacsony hőmérséklethez, és még nagyon nagy magasságban is kiváló teljesítményt nyújt.

Image

Olajhűtéses dugattyúk

olajhuteses dugattyuk

A speciális fúvókák két olajáramot fecskendeznek alulról a dugattyúk aljára, hatékonyan hűtve őket. Ennek eredménye a motor kivételes megbízhatósága és hatékonysága.

Két hűtő

ket huto

A vízhűtővel és az olajhűtővel történő kettős hűtésnek köszönhetően a motor folyamatosan dolgozik az optimális hőmérsékleten, extrém körülmények között is.

Mobil applikáció

A Villain szó szerint forradalmi kapcsolatot kínál. A "Segway Powersports" alkalmazás lehetővé teszi a gép távvezérlését, elindítását és beállítását. Ezzel az alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek még kellemesebbé teszik a Villainnel való utazást.

app android

app ios

Image
Image

Mobil applikáció

Indíthatja az AirLock - Villaina mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Az okostelefon segítségével állítsa be a sebességkorlátozást vagy a szervokormány hatékonyságát. Testre szabhatja a Villaina-t pontosan az Ön igényeinek megfelelően, és élvezze még jobban az utazást!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetén, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy koordinátáival.

Maradjon kapcsolatban - lépjen kapcsolatba barátaival. Az offline térképek, a vezeték nélküli helymeghatározás és a vezeték nélküli telefonálás segít aktívan élvezni a megosztott túrákat.

Valós idejű adatok - Járműadatok, a céltól való távolság, a pillanatnyi forgatónyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrekordok és még sok minden más a mobilján.

Könnyű HC acélváz

A szilárd váz króm-molibdén acélból készül, amely sokkal könnyebb és erősebb, mint a közönséges acél. A merev és tartós váz kiváló stabilitást és tökéletesen precíz és pontos vezetési érzetet garantál.

Image
Image

Extrém teljesítményű gázfelfüggesztés

Az első független kettős lengőkaros felfüggesztés rugóútja 400 mm, a hátsó felfüggesztés több, csavart lengőkaros felfüggesztés rugóútja pedig 450 mm. A hasmagasság 360 mm. A legdurvább terepen is sima vezetést biztosít.

Első - hátsó differenciálmű

diferencialmu

Az első differenciálmű lehetővé teszi a 2WD / 4WD hajtás közötti automatikus váltást a tereptől és az azonnali szükséglettől függően. Az első és a hátsó differenciálzár manuálisan is kapcsolható vezetés közben, ami jelentősen javítja az off-road teljesítményt.

Szervókormány

szervokormany

A szervokormány teljesen automatikusan működik, három módban. A hatékonyságot maga állítja be az utazás sebességétől vagy attól függően, hogy be van-e kapcsolva az első zár. Ezenkívül a mobil alkalmazáson keresztül az első két módot egyedileg állíthatja be vezetési stílusához, különböző terepekhez és körülményekhez.

Beadlock felnik

diferencialmu

Az erős és könnyű alumínium kerekek szinte műalkotások. A Beadlock rendszer megakadályozza, hogy az abroncs lecsússzon a felniről, és extrém körülmények között is biztonságot nyújt.

40 literes tank

szervokormany

Egy hatalmas, 40 literes üzemanyag tartállyal sokkal nagyobb távolságot tehet meg és sokkal több élményt tapasztalhat meg anélkül, hogy állandóan aggódna a tankolás miatt.

Smart EPS - Kirobbanó szenvedély

Az EPS három beállítása közül választhat menet közben. Az APP-n keresztül választható Comfort, Standard és Sport beállítások segítségével az utazás testre szabható a különböző vezetőkhöz, terep- és útviszonyokhoz.

Image

Színek

Fehér-Piros

Image

Fekete-Zöld

Image

Szürke-Fekete

Image

Műszaki adatok

Motor
Típus: négyütemű kéthengeres DOHC 
Hengerűrtartalom: 1000 ccm
Teljesítmény: 107 LE
Nyomaték: 98 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyúk
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper